Brugskunst

Brugskunst er uundværlig i ethvert hjem og vi dansker køber for rigtig mange penge brugskunst hvert år. Men hvad vil vi med den brugskunst, er det ikke bare penge ud af vinduet, hvorfor ikke genbruge eller finde billig brugskunst? Jeg har kigget på steder, hvor man kan få brugskunst for et helt almindeligt budget. Det her er Ilva, der kan man købe brugskunst til enhver pris.

Hjælp jeg er fattig

Hvis du absolut ingen penge har, så findes der også en masse steder, hvor du kan shoppe nærmest gratis brugskunst. Jeg bruger meget Facebook sider, hvor man kan melde sig ind i forskellige grupper. De grupper jeg er medlem af, der ligger folk ting op på væggen, som de ikke længere skal bruge. De forærer tingene væk, men du skal naturligvis selv sørge for at hente dem. Så selv hvis du er fattig kan du få masser af ting.

Jeg er en samler

Hvis du er en samler, så er loppemarkeder eller dødsbo alle tiders mulighed for at finde noget godt. Har du i øvrigt prøvet auktioner, auktionshuse eller hvad med Lauritz aktioner på nettet? Jeg ved ikke om der er grupper på nettet for samlere, men det er da værd at undersøge. Jeg kunne forestille mig at der må være et sted man kan bytte. Der er fx Byttebiksen i Helsinge, hvor man kan bytte sig til børnetøj, så mon ikke der også findes et sted, hvor man kan bytte brugskunst? På GulogGratis kan man finde masser af billige ting, men jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt det er noget værd, men kig forbi og dan dig dit eget indtryk.

Kvalitet og design

Den gode brugskunst oser af kvalitet og design. Det er brugskunst som skaber hygge og atmosfære. Ofte er det noget, som har en vis historisk eller kunstnerisk værdi. Den gode brugskunst opfattes meget forskelligt og afhænger også af om du er til moderne, retro eller helt almindelig daglig

Billede: shawncampbell