Den moderne og funktionelle Nomess knagerække hitter

Kunne du godt tænke dig at få mere orden i hjemmet, så er Nomess So-hooked knagerækken uden tvivl lige noget for dig. Den findes i forskellige varianter og farver, der gør den anvendelig i ethvert hjem og rum.

So-hooked er kommet for at blive

So-hooked knagerækken fra Nomess Copenhagen fik sit gennembrud kort efter lanceringen af produktet. Det skyldes formentlig en kombination af det moderne design, materialerne og funktionaliteten. Nomess So-hooked er lavet af træ, hvorefter den er beklædt med en form for gummi, hvilket gør, at knagerækken fremstår moderne med et industrielt touch, der giver den et moderne præg. Derudover er designet præget af rene linjer, der også falder i hak med det moderne udtryk og dermed nordisk design.

Nomess So-hooked adskiller sig fra mange andre knagerækker i form af dens funktionelle udtryk med de mange huller til kroge, der udgør knagerne. Man kan derved selv bestemme, hvor mange kroge man ønsker, og hvilken farve de skal have. Man får dermed selv en rolle i designprocessen, der gør det muligt at skabe lige præcis det udtryk, der passer til ens hjem.

Man kan få krogene i tre forskellige størrelser i op til ni forskellige farver, hvilket giver en stor mulighed for variation.

For at gøre knagerækken yderligere funktionel, er den udstyret med en lille hylde øverst, der også giver dig mulighed for at opbevare mønter, solbriller, pungen, nøgler eller lignende.

Anskaf dig en So-hooked knagerække

So-hooked knagerækken fra Nomess Copenhagen er enormt anvendelig og kan dermed implementeres i ethvert hjem eller rum. Det behøves ikke kun at være i entreen. Man kan også bruge den i køkkenet til viskestykker og klude, i soveværelset til at hænge morgenkåben på eller til diverse ting i børneværelset. Det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne, så hvis du godt kunne tænke dig mere orden i hjemmet, er det bare med at få fingrene i en Nomess So-hooked knagerække med det samme.

About Inos

Avatar