Hører du til typen, der ikke stiller dig tilfreds med almindelige reoler? Så læs videre her og få forslag til, hvordan du gør dine reoler helt særlige. Hvad med en af disse reoler fra Ilva?
Prøv fx at kigge nærmere på Moto vægreoler, de er indbegrebet er særligt design. Jeg elsker den måde de er designet på og kan ikke få nok af dem. Eller hvad med stigereolerne? Jeg taler altså ikke om disse 80´og 90´stigereoler, men om nutidens cool stigereoler. Man kan få masser af dem i forskellige variationer på nettet.

Sådan fandt jeg mine reoler

Mine reoler fandt jeg ved et rent tilfælde. Vi skulle ud og købe et spisebord, men da vi gik rundt og kiggede slog det os, at vi stod lige foran vores drømmereol. Jeg ved ikke om det var fordi, det ikke var meningen, at det var så nemt for os. Normalt er vi ret lang tid om at finde og bestemme os for et møbel. Men denne gang fandt vi det straks. Et rent tilfælde, som vi er enormt glade for nu. Vi havde ellers købt en Wind reol til et af vores værelser. Men til stuen manglede vi en helt særlig reol, der kunne binde det hele sammen uden at være for anmassende. Der skulle stå bøger på, men ikke så det ligefrem lignede et bibliotek. Vi endte med at finde den reol vi havde ledt længe efter, ved et rent tilfælde.

Gør din egen reol særlig

Hvis du ikke har fået købt en særlig reol, så køb en helt almindelig reol og gå i gang med at ændre udseendet til den passer. Det er altid nemt, når det er til børneværelset, fine farver og spændende tapeter, kan skabe en virkelig flot reol. Men hvad med stuen? Her bruger vi gerne maling eller olie og eventuelt slibning. Hvis du kan finde ud af at lave snit i træ og udforme træ, kan du også udsmykke din egen reol helt fantastisk. Men det skal du nok kun begive dig ud i, hvis du kan finde ud af det.