Havesæsonen er forlængst skudt i gang og det kan mærkes på aktiviteten her på bloggen. Selv om jeg burde skrive langt mere når det er så aktuelt så er det svært at finde tiden til det mens man går og forbereder hækkeklipper, såsæd og havemaskiner. Jeg har dog endelig taget mig sammen til at lave et nyt indlæg. Denner gang er det en guide til hvilke haveredskaber du bare må og skal eje inden sommeren kommer!

 

Hækkesaks

Hvis du bor i byen ligesom mig, så er det måske nok vigtigste redskab en hækkesaks. Den er must have for uden den kommer du til at ase og mase med naboer hele sommeren. Det er langsomt og tidskrævende for ikke at sige hårdt for ryggen hvis du manuelt skal klippe hele haven. Fortvivl dog ikke der er hjælp at hente med de rette haveredskaber. Jeg fandt fornyligt en fantastisk hæksaks inde på https://www.coolshop.dk/hus+og+have/. Det kostede kun 776 kr. og den virker upåklageligt.

 

Plæneklipper

Mens jeg var i gang inde hos Coolshop så kunne jeg ikke stå for fristelsen til også lige at slå et smut forbi deres sektion med plæneklippere. Har du det ikke i forvejen så er en robot plæneklipper bare et must-have. Jeg købte en sidste år og den giver dig så meget mere fritid til at sidde og nyde haven, istedet for at mase afsted hele sommeren.

Kompostkværn

Endelig vil jeg gerne fremhæve fordelen ved at få fat i en kompostkværn. Det er faktisk kun et enkelt år siden jeg fik øjnene op for hvor fantastisk et haveredskab sådan en kompostkværn er men nu vil jeg ikke kunne undvære den. Slut med at bruge timevis på at samle blade og affald sammen. Slut med at hente frisk muld i tide og utide. Kompostkværnen klarer det hele. Absolut must have!

 

Har du andre anbefalinger til uundværlige haveredskaber så skriv endelig en kommentar i bunden af siden.