Drivhuset fungerer som den almindelige borgers lille gartneri. Det er her man sår og plejer planter og andre vækster, der har brug for megen omsorg. Men det er også her, at man kan samle gæster en dejlig sommerdag og sidde i ly for vind og vejr.

Et drivhus kan have mange udformninger, farver og materialer. Fælles for dem alle er dog, at de giver en masse lys og varme til dine planter. Hos hobbydrivhuse.dk kan du få drivhuse af yderst god kvalitet. Drivhusene er produceret med alle de funktioner du som drivhusejer har brug for.

 

Levering og fortrydelsesret

Hjemmesiden sælger drivhusserien Serie 100 og andre serier, nemlig serierne 200, 300, 700 og 800. Alle modeller er lavet i et gennemtænkt design, der egner sig specielt til det danske vejr- og vindforhold. Modellerne findes i forskellige størrelser og passer således til enhver have. Det er også her du finder alt tilbehør til dit drivhus.

Leveringen påregnes at være sket når kunden har modtaget varen. Alle bestillinger sendes med en Fragtmand elle Post Danmark/GSL, hvis ikke andet er aftalt. Varerne bliver sendt indenfor 72 timer efter at hobbydrivhuse har modtaget ordren. Du kan desuden få omkostningsfri levering, hvis du bestiller for over 2500 kr.

Billede: jinxmcc

Billede: wfbakker2