Sådan klargører du haven til et udendørs bryllup

Det har længe været en drøm at afholde bryllup i egen have med duften af nyslået græs og spirende blomsterliv omkring sig. I hjemvante omgivelser skal der stables et brag af en bryllupsfest på benene, men det er lige med at få et overblik over de forskellige tanker og idéer til det store projekt.

 

Kreativiteten må ingen ende tage

Din have rummer plads til alverdens udfoldelser, og det er bestemt ikke et dødsdømt projekt at arrangere et bryllupslokale under åben himmel. Det kræver dog lidt kreativitet eller en plan b mht. vejrgudernes aktivitet. Om det er bryllupslokaler Københavnsområdet eller i egen have, er det er ikke et must, at et udendørs bryllup skal holdes om sommeren.

En pavillon vil til hver en tid holde regnens våde dråber på afstand, og skaber samtidig hyggelig stemning. Stoler man fuldt ud på det gode vejr, og er ejer af en terrasse, kan man hurtigt lave en hverdagsterrasse om til et flot bryllupslokale ved pyntning af partylyskæder, blomster i krukker, varmelamper og lanterner, der holder gæsterne varme.

Gæsterne kan selvfølgelig også holde sig varme ude på dansegulvet, hvor de forskellige dansemoves får set dagens lys. Dansegulvet er installeret midt i haven, hvor der ingen bekymring skal være for at glide, da dansegulvet er skridsikker.

 

Gode byggesten for et godt ægteskab

Du kommer langt med kreativitet og gode idéer, når det gælder udsmykning af dit bryllupslokale eller udendørs bryllup. Gør-det-selv og mod sætter især forholdet på prøve, så hvorfor ikke give jer selv den udfordring at holde et hjemmebryllup, og så i egen have. Resultatet bliver et romantisk, samt et uforglemmeligt bryllup med de nærmeste omkring jer. Dette er da ikke andet end en god start på et langt og lykkeligt ægteskab!

 

 

About Inos