Billederammerne giver stuen mere kant

Det er ikke helt lige meget hvilke man vælger, når det gælder billedrammer i stuen. De er nemlig også med til at skabe en helhed i stuen, hvorfor de bør hænge sammen med resten af temaet og stilen i stuen for at skabe en rød tråd samt et stilrent og moderne udtryk.

Metalliske billedrammer

Der findes selvfølgelig et hav af forskellige billedrammer i diverse størrelser, materialer og farver, hvorfor det også er en smagssag at finde en billedramme, der dels passer til ens stue, men også til det print eller billede, man indsætter i rammen. Lige for tiden er det dog især de metalliske billedrammer i henholdsvis messing og kobber, der har vundet særligt indpas i de danske stuer.

Dette er desuden en boligtrend, der generelt er gennemgående for hele hjemmet, hvorfor det kan være hensigtsmæssigt at gå efter nogle metalliske billedrammer, hvis man ønsker at være med på boligmoden. De metalliske billederammer passer desuden til de meste, hvorfor det gør det nemt at tilpasse dem til de malerier eller prints, man har i tankerne.

Fyld billedrammerne ud

Foruden flotte og moderne billedrammer kan du desuden finde en masse art prints og malerier hos Idemøbler som kan indsætte i billedrammerne. Det gode ved at købe begge dele samme sted er, at de vil have rammer der passer til alle deres billeder og omvendt. Så slipper du for unødvendigt bøvl når det hele skal hænges op.

About Inos