Forkæl din have og dig selv med et havebord

 

Den bedste sommer er, hvor du kan sidde udenfor på din terrasse, have eller sommerhus, og nyde solens varme stråler med et glas rosé og en god bog i din hånd. Gemme arbejdet og hverdagens travlheder langt væk i en skuffe, og simpelthen bare nyde livet og være ubekymret for en kort stund. Der er vindstille, håret sidder velfriseret, og du ser tjekket ud på din sommerlige havestol fra ILVA med havebordet ved din side. Om lidt kalder maden, og du må lægge bogen fra dig, og sætte dit glas rosévin på dit havebord, som i øvrigt er et køb, som du er ret godt tilfreds med!

 

Havebordet – din trofaste ven

Det er næsten et must have, hvis du er ejer af havestole, også at eje et havebord. Der er noget, der mangler, når dig og din kæreste sidder og får en hyggelig snak på en sen sommeraften. Med et havebord fra Ilva indgår du et langt og lykkeligt ægteskab, da du vil have glæde af bordet mange år frem i livet. Møblet bliver bogstaveligtalt udsat for lidt af hvert i forhold til vejret, men også når du eller dine gæster bliver overilet, og kommer til at spilde vin eller mad udover havebordet. Du går derfor aldrig galt i byen, når du investerer i et havebord!

 

Lad ILVA’s udvalg indrette din have

Havebordet er ikke kun funktionel og praktisk, men det fylder også en del i din have. Derfor skal du investere i et havebord, som du med sikkerhed får glæde af i fremtiden, men som også er et møbel, der passer til din personlige stil. ILVA’s nye opdateret hjemmeside, giver dig ikke kun inspiration og boligtrends, men også et kæmpe udvalg inden for haveborde. Du finder stilrene nordiske møbler, og får et udvalg lige fra cafeborde, bambus, flet, granit, samt form og størrelser. Du skal ikke spekulere på vedligeholdelsen, da havebordene fra ILVA er uimodtagelige for slidtage, og hvad vejret ellers byder på. Med en fugtig klud, rengører du møblet på ingen tid. Udover den bedste kvalitet, får du også den bedste pris med oven i hatten, der på intet tidspunkt fælder dit budget.

About Inos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *