Fuldend din have med en havebænk

Drømmer du om, at sidde på en havebænk i din egen have, hvor du kan sidde og nyde en god bog, en drink eller en hyggelig eftermiddag med en veninde? Så kan du nu realisere denne drøm via ILVAs nye hjemmeside, der har fået en forfriskende make-over. Siden er nu langt mere overskuelig, hvilket gør det let og mindre tidskrævende, hvis man søger noget bestemt. Derudover er der masser af boliginspiration at hente både til indendørs og udendørs boligindretning. ILVA har nemlig kreeret en masse spændende blogindlæg, der har særligt fokus på de forskellige rum i hjemmet og de seneste boligtrends.

 

Find din yndlings havebænk hos ILVA

ILVA har et varieret udvalg af havebænke i forskellige prisklasser fra helt ned til 500 kroner og op til 2200 kroner. Det er derfor ikke en overskuelig investering at få den havebænk, du drømmer om.

  • Den franske – kan du godt lide den idylliske og franske stemning, der skaber et hyggeligt udgangspunkt i haven kan du vælge sådan en som havebænken fra Merano i teaktræ og hvidt metal. Bænken er utrolig flot og vil med sikkerhed være et godt udgangspunkt for den idylliske haveindretning.
  • Drømmer du om den romantiske stil med en hvid havebænk, har ILVA også et par gode løsninger på dette. ILVA har nemlig hele to hvide bænke fra henholdsvis Softcross og Rosenlund – begge er pt. på tilbud, så skynd dig at slå til før det er for sent. Den fra Rosenlund fås også i sort træ, hvilket kan være nemmere at holde pænt.
  • Sheffield er en anderledes bænk i gråbrun meleret polyrattan flet, der vil skabe en hjemmelig hygge i stuen. Bænken er lige nu på tilbud til 500 kroner.

About Inos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *