Kalenderen taler sit tydelig sprog: Sommeren er over os. Det er for mange ensbetydende med ferie, familiehygge og forhåbentlig sol og sommer. Hvis vejret er til det, er der ikke noget bedre, end når familien kan hygge sammen på terrassen, men hvad skal der til for at skabe den rigtige sommerstemning?

Sommer = grill og hygge

Man ved, at sommeren er på vej, når havemøblerne stilles frem, børnene leger i haven, og husets grill startes op. Inden I har set jer om, spreder duften af grill sig i den lune sommerluft, og så er der uden tvivl lagt op til, at familien skal samles og hygge sig.

For der findes næppe noget, som er bedre egnet til den danske sommer end lækker mad fra grillen, så sørg for at have grillen gjort ren og klar, så I hurtigt kan tage den i brug.

En god og praktisk løsning 

Men når familien skal gå ud og ind mellem huset og terrassen, så kræver det en god og funktionel terrassedør. Den skal gerne være nem at komme ud og ind ad generelt, men det skal den også gerne være, når børnene render forbi i fuld fart med en is i hånden, mens du balancerer en bakke med kolde drikkevarer til de voksne.

Sørg derfor for at have en terrassedør, som både er en god og praktisk løsning, men som også passer ind i stilen på hjemmet.

Køl jer ned i sommervarmen

Når der skal hygges på terrassen, og temperaturerne stiger til vejrs, er det vigtigt, at der er kolde drikkevarer på køl. Drik derfor masser af vand, så du undgår at dehydrere. Trænger I til noget mere festligt, findes der heldigvis masser af bud på friske og søde sommerdrikke. Det vil uden tvivl blive et hit hos hele familien, hvis der serveres lækre sommerdrinks på terrassen, når det er blevet tid til en forfriskning.

Og glem nu ikke isen i fryseren! Der er jo sjældent noget, som er bedre end en god is i sommervarmen, og det gælder vist for både børn og voksne.