Husk vedligeholdelse af dine altanmøbler for længere holdbarhed

Altanmøbler kan udsættes for barske udendørselementer, herunder regn, hagl, sne og sol.

Udendørs møbler til altanen samt tilbehør fås i en række forskellige materialer: kurve, træ, stof, aluminium, smedejern, stål og harpiks. Hvert materiale kræver forskellige vedligeholdelsesmetoder. Månedlig rengøring og vedligeholdelse kan hjælpe møblerne med at bevare et godt udseende og gøre, at din investering holder længere.

Du kan rense de fleste altanmøbler med sæbe og vand. En højtryksspuler er nyttig til rengøring af mange typer udendørs møbler, men du skal bruge en lav indstilling. Udover rengøring er der vedligeholdelsesforanstaltninger, du kan tage for at bevare dine møbler i længere tid. Find flotte altanmøbler til udendørs brug lige her.

Pleje af forskellige typer altanmøbler

Kurvemøbler

Kurve altanmøbler kan rengøres ved hjælp af en vandslange eller med en meget fugtig klud eller børste. Du skal blot fjerne puderne og sprøjte snavs og ligende væk. Hvis flettet er særligt snavset, skal du bruge en svamp, mild sæbe og koldt vand til at vaske. Lad møblerne tørre helt. Påfør derefter en pasta voks på rammen for at holde det skinnende og vandtæt.

Træmøbler

Altanmøbler i træ, der er belagt med en lak på ydersiden, kan rengøres med sæbevand. Husk at skylle møblerne rent med rent vand. Træmøbler, med undtagelse af teak og cedertræ, skal opbevares indendørs om vinteren.

Metal-indrammede møbler

Aluminium, smedejern og stålrammer kræver rengøring med vand og mild sæbe. Mange moderne metalrammer er rustfaste eller rustfrie. Hvis dine metalmøbler ikke er, skal du bruge pasta voks til at beskytte mod korrosion eller rustning.

Stof møbler

Akrylpuder skal fjernes fra rammen inden rengøring. Spot-clean med en svamp, mild sæbe og vand. Skyl efter med rent vand. For at undgå mug skal de tørre helt inden brug eller opbevaring. rengøre.

About Inos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *