Behagelige og stilede pyntepuder

Pyntepuder kan være en rigtig god måde at pifte stuen op på, hvis dine møbler for eksempel er blev lidt slidte at se på eller hvis du trænger til nogle nye farver i stuen. Dette kan en pyntepude nemt og billigt løse, hvis du ikke lige har råd til at gå ud og købe helt nye møbler – det kan nemlig være en temmelig omkostningsfuld affære.

 

Gode råd, når du køber pyntepuder

Først og fremmest er det en god idé at tænke over, hvordan du bruger dine pyntepuder og hvilket formål de skal tjene. Er de udelukkende til pynt eller bruger du dem også som støtte, når du ligger og slapper af i sofaen eller lænestolen? Hvis de udelukkende er til pynt, er det vigtigst at tænke over, hvordan puden ser ud og hvorvidt den passer til indretningen i resten af stuen.

Dette er selvfølgelig også en vigtig faktor, selvom puden ikke kun er til pynt. Tænk både over farver, mønstre og tekstiler. Er dit hjem for eksempel meget hvidt og enkelt, kan det være en god måde at tilføje lidt farve til hjemmet på, ved at vælge nogle farverige eller mønstrede pyntepuder.

Er dit hjem derimod meget farverigt allerede, kan det være en god idé at vælge nogle pyntepuder, der matcher sofaens farver og falder lidt i med sofaen.

Hvis din pyntepude både skal fungere som pynt, men samtidig være en reel pude som du kan bruge som støtte, når du ligger og slapper af i sofaen, er det vigtigt at tænke over pudens form, størrelse og indhold. Tænk for eksempel over, om puden er meget hård – det er typisk ikke så behageligt at ligge på en pude, der er meget hård og uformelig. Puden må gerne være lidt blødere og betrukket med et lækkert og behageligt betræk, der ikke kradser eller på anden måde er ubehageligt at ligge på.

Sidder du rigtig meget i din sofa og har du måske mindre børn, kan det være en god idé at vælge pyntepuder i nogle mørkere nuancer, da der er større risiko for, at der vil blive spildt på dem. Er det tilfældet, er det også en god idé at købe puder med betræk, der kan tages af og vaskes, da det er ærgerligt hvis puden ikke kan rengøres. Det er generelt også en god idé hvis man ligger meget i sin sofa, da puderne dermed godt kan komme til at lugte og blive lidt nussede at se på.

Pyntepuder i massevis

Hos ILVA finder du pyntepuder i massevis, der både varierer i form, farve, materialer og størrelse. Du finder både ganske enkle pyntepuder i ensfarvede betræk eller mere spraglede pyntepuder med tryk og mønster i diverse farver. Så der burde være noget for enhver smag og stil hos ILVA.

Det er i øvrigt enormt nemt at betjene ILVA’s hjemmeside, hvor du desuden kan købe mange andre fine ting til hjemmet. Du kan nemt og enkelt bestille puderne hjem til din adresse, hvortil de vi blive leveret indenfor et par hverdage efter bestillingsdatoen.

 

About Inos