Find gode havemøbler på udsalg

Der findes ikke noget så hyggeligt som at sidde om sommeren ude på sin terrasse og nyde en kop kaffe eller et godt måltid sammen med venner og familie, men stemningen bør jo ikke spoleres af dårlige ukomfortable havemøbler, man skulle have skilt sig af med for længst.

For et mindre beløb kan man finde nye møbler, og man kan ofte finde inspiration og billigere priser hos IDEmøbler, der er en af Danmarks største landsdækkende boligbutikker. På deres webshop kan man finde hele deres brede udvalg af forskellige mærker, så her er masser af havemøbler udsalg, idet de har møbler i alle kvaliteter og priser

 

Møbler på terrassen

De fleste foretrækker et praktisk havebord samt komfortable havestole, og der bør også være en parasol stående til at beskytte mod solens stråler og det ustadige sommervejr, som ofte kan give blæst og regn. Mange haveborde har indbygget parasol, hvilket er ret praktisk, da parasollen i midten af bordet dækker alle ved bordet, og parasollen står også bedre fast, når bordet holdet på den. Man kan også på en større terrasse investere i et par liggestole, hvor man kan ligge og slikke sol eller læse en bog.

Det pynter også med et par krukker med blomster og nogle lanterner, så man kan nyde de lange sommeraftener med en romantisk belysning, og hvis man kan finde en webshop eller anden butik med havemøbler udsalg, så er det meget billigt at få møbleret terrassen. Generelt bør man købe havemøbler i høj kvalitet, da man så kan få glæde af disse møbler i en længere årrække, da de helt billige havemøbler ofte kun holder en enkelt sæson, hvorefter de er rustne eller mørnede.

Hvis der er råd til det, så bør man på en overdækket terrasse købe komfortable loungemøbler, der kan tåle udendørs vejr. Man bør sikre sig kvaliteten, så møblerne dels er holdbare og nemme at rengøre, idet man på den måde får mest gavn af sine møbler på terrassen. Hvis man køber møbler af træ, så bør det være hårdttræ som akacietræ, mahogni eller teaktræ, da disse træsorter er yderst holdbare og vandfaste. Mange havemøbler fremstilles i dag af såkaldt fibercement, der er yderst nemme at vedligeholde, og de er modstandsdygtige overfor al vejr og vind.

 

Prisen på nye havemøbler

Man kan ofte spare mange penge, hvis man tjekke flere butikker, da der ofte er havemøbler udsalg et eller andet sted, og man kan også tit finde de dyrere modeller til nedsat pris, og her er besparelsen ofte ret stor. Et sæt havemøbler bestående af bord med 4 stole til koster nede fra 3.000 kr. og op mod 20.000 kr., mens et mindre cafésæt ofte kan fås i området 300 kr. til 5.000 kr.

En liggestol eller solvogn koster som regel fra 500 kr. og opefter, mens en romantisk havebænk koster mellem 1.000 og 4.000 kr. Et eksklusivt loungesæt havemøbler koster ofte 10.000-20.000 kr., og især på dette område kan man altså spare mange penge, hvis man omhyggeligt leder efter havemøbler udsalg rundt omkring i butikkerne.

Billede: firepile

About Inos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *