Som det sidste nye inden for ure, har Apple for nyligt lanceret endnu et Apple Watch – denne gang er det dog et ur, der i højere grad har fokus på sportsaktiviteter.

 

Apple Watch repræsenterer et nyt forhold, mennesker har med teknologi. Og dette ur er da også det mest personlige ur hidtil. Det er nemlig specielt designet til at have på armen.

 

Hvordan fungerer uret?

Apple har givet sit nye udspil nye interaktioner og teknologier. Det nye ur har en lang række nye funktioner, som vi nu skal se nærmere på.

 

Med dette Apple Sport Watch kan du sende og modtage beskeder, ligesom på din iPhone.

Du kan tilmed ændre din baggrund på uret, og der er et vælg af muligheder. Også nye baggrunde, der giver nye muligheder for at vise tiden på uret. Skift så ofte du vil og du vil føle, at du har fået et nyt ur hver gang.

 

Oplev nye funktioner med Apple Sport Watch

Med Digital Touch kan du nu kommunikere med dine kontakter på nye måder. Du kan f.eks. vælge hvem du vil kontakte ved at trykke på knappen på siden af uret. Herfra kan du både sende dem en besked og lave et opkald.

 

Hvis en af dine kontakter også har et Apple Watch, kan du under kontaktbeskrivelsen vælge at sende kontakten en tegning af hvad end du ønsker. Dette kan sammenlignes med når du ”tegner” på Snapchat.

 

Med uret kan du selvfølgelig også tracke din sportsaktiviteter. Både distance, tempo, forbrændte kalorier og mm.

 

Se mange flere Apple Sport Watch funktioner på Apples hjemmeside.

Billede: shinya