Det er blevet både smart og trendy, at have pavilloner placeret i haverne, da man således året rundt udenfor kan nyde en stille kaffestund i læ fra regn, vind og andet uvejr. Men der findes flere fordele ved pavilloner, da disse både kan erstatte en terrasse, en udestue samt et drivhus. Pavilloner kan derfor have 3 nyttige funktioner, og det er både hyggeligt og relativt billigt at købe en passende pavillon til haven. Det er både hyggeligt og eksklusivt at invitere familie og andre besøgende gæster til et besøg i havepavillonen, hvor man enten kan nyde en kop kaffe eller et større måltid ude i den fri natur, hvor man alligevel er godt beskyttet mod regn, blæst og andre former for uvejr.

Hvordan man få glæde af pavilloner?

En flot have vil blive fuldendt med en pavillon, som man kan få i flere størrelser og former. Derved kan man se frem til mange hyggelige stunder i løbet af sommeren, hvor man kan sidde indendørs og nyde hyggen i haven. Derved kan man faktisk sidde udenfor i både forår, sommer samt efterår, og man kan endda anvende de bedste pavilloner som drivhuse, således mani bede og krukker kan dyrke grøntsager, krydderi urter og frugter, som derved kan bidrage til husholdningen som et sundt, velsmagende og besparende element. Dermed kan man få en lille nyttig hobby med sine grønne fingre, idet planterne naturligvis jævnligt skal have vand og gødning, men det tager ikke mange minutter om ugen at passe disse. Samtidigt kan man året rundt nyde det farverige syn af flotte blomster, urter og planter, som snor sig op i krukkerne samt langs stænglerne. Her kan man nemt dyrke agurker, tomater, kartofler, jordbær, karse, persille, gulerødder, radiser og andre planter og frugter.

Hvor kan man købe pavilloner?

Pavilloner sælges ikke så mange steder i Danmark, men man kan besøge den lokale tømmerhandel og se det ofte lidt sparsomme udvalg, men det er normalt smartere at gå på nettet og se et stort udvalg af pavillon til ofte noget lavere priser. Et godt eksempel er Hobbydrivhuse.dk, hvor man kan købe mange typer pavilloner til lave priser, da de selv producerer pavillonerne. Dermed kan online kunder springe forhandleravancen over og købe både drivhuse og pavilloner til i høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Ligesom gode drivhuse kan pavilloner fås med automatiske vinduesåbnere, således man altid sikrer en god udluftning. En pavillon kan derfor på en enkel og nem måde forskønne jeres bolig og fremover give jer et ekstra udendørs rum, som kan anvendes både som overdækket terrasse, drivhus og som udestue.