Vi når vel alle sammen at længes efter den årlige ferie indimellem rejserne: afslapning i liggestolen ved poolen eller stranden, det skønne sommervejr og den hyggelige sydlandsstemning. Men det er der da heldigvis råd for. Selvom vi ikke har liggestols-vejr hele året rundt i Danmark, kan det altså være en ganske fin investering. Med en liggestol kan du nemlig skabe den rare charterstemning lige midt i din have. Og skal du holde ferie hjemme i Danmark, vil jeg næste sig, at det er et must!

 

Forskellige typer liggestole

Der findes mange forskellige slags liggestole af forskellig kvalitet og dermed komfort, hvorfor det kan være en rigtig god idé at se sig grundigt om og overveje sine behov, inden man investerer i liggestole til haven.

  • Luksusudgaven: Ceka solvognen med to liggestole på hjul i sort flet med hvide komfortable hynder er en vaskeægte luksusversion af liggestols-charterstemningen. Den koster knap 3400 kroner, men da den er på hjul kan den nemt flyttes rundt i hele haven uden man skal få nogle skader af at slæbe på den.

 

  • Standard liggestolen: Chester er en helt standard liggestol, der kan hejses op og ned alt efter hvordan du ønsker at ligge. Stolen har også hjul, så den nemt kan flyttes rundt. Stolen, der kommer uden hynde, er lige nu på tilbud til 600 kroner hos Idemøbler.

 

  • Den billige: Saga er lige nu på tilbud til 200 kroner, hvorfor det er en budgetvenlig, men også langt mindre komfortabel liggestol. Den købes uden hynde, og den har heller ikke noget armlæn, men det kan være en helt fin løsning, hvis budgettet ikke er så højt.

 

Få komforten med hynderne

Det er nødvendigt at have hynder i liggestolen for at få den optimale komfort og oplevelse. Selvom man oftest blot ligger på sit håndklæde, når man er sydpå, kan man ligeså godt gøre lidt ekstra ud af det derhjemme. Hynderne fås i forskellige prisklasser, så skulle gerne kunne være med.

Billede: AMELIA SPEED