Når du er på udkig efter nye senge, er det først og fremmest vigtigt, at du finder en madras der er stor nok og understøtter dine behov. Nedenfor kan du læse lidt mere om springmadrasser og boxmadrasser, hvis det er en af de type senge, du er på udkig efter.

Springmadras eller boxmadras?

Springmadrasser er ikke et nyt fænomen, men ikke desto mindre, har denne type madras gennemgået en større udvikling de seneste år. Derfor kan man i dag få nogle rigtig gode springmadrasser. De bedste af slagsen fås med komfortzoner, altså områder der er blødere og mere elastiske, lige dér hvor kroppen belaster madrassen hårdest – det gør sig primært gældende ved skulder og hofte området. Disse komfortzoner giver en mere ensartet støtte og dermed en rarere fornemmelse, når du ligger i denne type senge.

Det er en rigtig god idé at vende springmadrassen regelmæssigt på alle leder og kanter, hvis du ønsker at den skal holde længere og bevare et godt komfortniveau.

Boxmadrasser, er den type senge hvor seng og madras er bygget ud i ét. Den kan altså ikke vendes på flere leder og kanter ligesom springmadrassen – den kan imidlertid vendes en omgang, således at fodenden bliver, der hvor hovedet ligger.

Som andre madrasser fås de i mange forskellige priser og kvaliteter, så hvis du foretrækker en boxmadras, vil det helt sikkert være muligt for dig at finde den rigtige.

Tag et kig hos Biva, der har et stort udvalg af senge, herunder både springmadrasser og boxmadrasser. Du kan enten tage et smut forbi en Biva butik og prøve deres senge eller bestille den direkte gennem deres hjemmeside, hvis du allerede ved hvad du søger.