Mange virksomheder har, trods den eksplosive digitalisering af arbejdsprocedurer, stadig et rigtig stort forbrug af papir. Man kan selvfølgelig vedtage visse sparekrav vedrørende papir på arbejdspladsen, men der vil formentlig en del år endnu, stadig være et forbrug af papir på de fleste arbejdspladser.

Man kan dog stadig gøre noget for at passe bedre på miljøet i den forbindelse. Man kan nemlig anskaffe affaldscontainere til papir til arbejdspladsen. Papirforbruget ved dermed blive genbrugt og ikke have en ligeså destruerende effekt på miljøet.

Arbejdspladsen vil samtidig blive betragtet som mere bæredygtigt, da affaldssortering er blevet en større og større del af vores samfund. Man kan også overveje at sortere affaldet endnu mere og få affaldscontainere til henholdsvis glas, madaffald, pap og lignende.

Virksomhederne udgør en kæmpemæssig andel af affald og papirspildet, hvorfor det er vigtigt at disse aktører tager del i et mere bæredygtigt samfund og agerer som forbillede for resten af samfundet. Affaldscontainere til papir er altså et lille skridt på vejen, men om ikke andet et skridt, der kan have stor betydning i forhold til mængden af papirforbrug virksomheder producerer. Dernæst kan man tænke i at mindske selve papirforbrugt. Men uanset hvad, er det rigtig godt at have en affaldscontainer til papir, så det bliver genbrugt.

Lyreco forhandler flere typer affaldscontainere

Hos Lyreco, der også forhandler et stort udvalg af forskellige kontorartikler, kan du købe affaldscontainere til papir og andet affald. Gør din virksomhed mere bæredygtig nu og tag del i affaldssorteringen.