Er du så heldig at have en skænk af ældre dato stående på loftet eller i skunken, så skal du straks finde den frem igen. Selvom den måske ikke ser særlig moderne ud, kan du godt bruge den alligevel.  Der skal nemlig ikke særlig meget til for at give den et helt nyt og moderne liv. Hvordan det kan lade sig gøre, kan du læse mere om her på indlægget.

Forny din skænk med farver

Det er meget in at bruge farver i boligindretning i øjeblikket. Derfor skal din gamle skænk også have en klat maling, før den er klar til brug i dagligstuen igen. Benyt dig af farver, som passer ind i din eksisterende indretning. Turkis og grøn er f.eks. to farver, som matcher hinanden godt. Mal to af lågerne – en i hver ende af din skænk, og du har et stykke møbel, som har fået et helt andet liv end tidligere.

Det skal du bruge

Du kan naturligvis ikke gå i gang uden materialer. Der skal du ud og skaffe noget glat tapet, tapetklister, tapetkost, maling, en lille malerrulle, en skrap hobbykniv og et målebånd. Mere skal der ikke til for at få et helt nyt møbel.

Sådan gør du

Det du skal gøre, er at måle hver låge præcist op samt skære tapetet til i målene. Mal derefter tapetet med den lille malerrulle i de farver, du har valgt til projektet. Lad malingen tørre helt, inden du begynder at smøre tapetklister på bagsiden af tapetet – det bliver en lidt smattet affære ellers. Sæt tapetet på lågerne; sørg for at starte i de øverste hjørner. Herefter glatter du det ud med hænderne, og sørger samtidig for, at det når helt ud til kanterne. Hernæst kommer tapetkosten ind i billedet, da du skal bruge den til at sikre, at tapetet sidder ordentligt fast. Så nemt er det at fremtrylle en helt ny skænk!

Billede: themostinept