Krukker forlænger plantens levetid

Det lyder måske utroligt, at en krukke kan forlænge en plantes levetid. Men det giver faktisk rigtig god mening, dels da man har mulighed for at give planten, den korrekte jordtype og nærring, når den befinder sig i en krukke fremfor et bed, hvor den typisk vil være blandet med mange forskellige typer planter og blomster.

Derudover har man også mulighed for at kontrollere plantens miljø afhængig af vejrforholdene, da man simpelthen bare kan flytte den. Det betyder for eksempel, at man kan flytte den i læ, hvis det pludselig bliver for koldt eller vådt for planten. Eller man kan flytte den væk fra skygge og hen til mere lys, hvis planten hungrer efter solens stråler.

På den måde kan en krukke altså være med til at forlænge en plantes liv sammenlignet med de planter, der lever i et bed eller en altankasse, hvor man ikke kan stille så meget op som med krukken, der blot kan flyttes.

 

Skab hygge med krukker

Selve det praktiske aspekt er en grund til at investere i krukker til haven eller altanen, men en anden grund til at investere i krukker er den hyggelig stemning, der kan være med til at skabe.

Der findes et utal af forskellige typer krukker i diverse farver, former og størrelser. Man kan godt se krukken lidt som en udendørs vase, der ligesom vasen tjener til et dekorativt formål og en hyggelig stemning.

Du vælger også helt selv de planter, du har lyst til at fylde i dine krukker, så hvis du for eksempel har lyst til at skabe en eksotisk stemning, kan du fylde dine krukker med palmelignende planter. Så mangler der ikke meget mere end solens varme og en kold drink, så er det næsten som at være syd på.

Du kan også fylde dine krukker med røde roser og skabe en romantisk stemning, ligesom på en lille sydlandsk fortovscafé.

 

Her kan du købe billige krukker

Hos ILVA kan du købe enestående krukker til meget fordelagtige priser. Krukkerne ligner en formue, men prisintervallet spænder kun fra 50-349 kroner, hvorfor du med god samtidig kan købe dine have- og altandekorationer hos ILVA.

Fra mærket Caida finder du en krukke til ophæng i henholdsvis kobber eller messing. Både kobber og messing er på sit højeste for tiden og anses for at være en af tidens hotteste metaller. Så hvorfor ikke gennemføre den moderne stil både indvendig og udvendig med disse topmoderne krukker.

Du finder også de grå betonkrukker med rudemønster fra Rombe hos ILVA. Også det rå look er en af tidens trends, hvorfor disse krukker også vil gøre sig rigtig godt i et moderne hjem.

En lidt anderledes krukke i grå beton med et sort metalgitter finder du fra mærket Trapa. Denne krukke egner sig bedst til indendørsbrug eller på altanen, da den ikke så godt tåler vand i store mængder. Så den kan både give en rå lidt udendørspræget stemningen indenfor eller ligeledes give et trendy look på altanen.

 

About Inos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *