Når foråret kommer, og solen vågner fra sit vinterhi, er det samtidig ensbetydende med, at folk kommer mere i haven. Terrassen skal i brug, og havemøblerne skal findes frem, så du kan nyde vejret, så længe solen er samarbejdsvillig. Med havestole i træ sidder du både godt og sørger for at have slidstærke møbler, der er pæne at se på. Her kan du blive klogere på, hvad der er værd at vide om havestole i træ.

Køb dine havestole fra en anerkendt producent

Træmøbler famler, og både sol, vind, kulde og regn er hårde mod møblerne. Hvis dine havestole ikke er ordentligt producerede, vil de falde fra hinanden efter nogle år. Det kan du ikke vide, når du køber stolene. Derfor anbefaler vi, at du køber dem fra en anerkendt producent, der er kendt for kvalitet og holdbarhed. Her vil der også være en beskrivelse af materialer, og du vil være sikker på at investere i langtidsholdbare stole.

Træstole skal behandles

Havestole i træ er flotte og passer ind i rigtig mange sammenhænge. Men træmøbler kræver behandling, og hvis du ikke er villig til at slibe stolene og eventuelt oliere dem, er møbler i plastik eller metal en bedre løsning for dig. Uden behandling vil en naturlig nedbrydning starte. Vedligeholdelsen kan foregå, når du føler for det, og hvis du passer godt på dine træstole, kan du have dem i årtier.

Træmøbler passer ind alle steder

En af træmøblers store fordele er, at der findes møbler i mange forskellige træsorter, der giver forskellige farver og nuancer. Derfor kan havestole i træ passe ind i alle sammenhænge. Både på den lille altan og den store terrasse. Her kan de gå i spænd med resten af hjemmets indretning og arkitektur, og derved får du både et funktionelt og æstetisk møbel.